Et IoT system opsamler alle mulige data til optimering af din forretning 

I et IoT system forbindes det fysiske udstyr i bygninger, på maskiner samt måledata fra sensorer i miljøet eller på køretøjer med en cloudbaseret platform.

Systemet kan bl.a. håndtere brugeradgang og bearbejdning af data - og så kan det forbedre overvågning og vedligehold af maskiner, køretøjer m.v. 

Et IoT system giver jer nye muligheder for at få et sømløst og hurtigt overblik over alle operationer - og for at analysere data og brugen af udstyr - bl.a. ved brug af Machine learning og AI.

Åben "connectivity" er afgørende

Den fysiske del - som tit betegnes som "the edge" - og cloud platformen forbindes sammen på en række forskellige måder.

Edge-data kan fx overføres via en specialiseret gateway eller det kan gøres via eksisterende netværksforbindelser. Og derfor skal systemet nødvendigvis også være åbent for et bredt spektrum af forbindelsesteknologier. 

Forbindelser etableres fx via WiFi, kablet ethernet, 4G/5G samt via LoRaWan, SigFox, NB-IoT eller måske via satellit - samt ved anvendelse af en MQTT-protokol

Vi implementerer og integrerer i alle led

Mondosenz leverer hele systemer eller delkomponenter - med udgangspunkt i vores egenudviklede moduler og gateways. Gateways leveres både som stand-alone boks eller som softwarepakke, der implementeres i jeres eget system.

Mondosenz' løsninger er baseret på AWS-cloud - Amazon Web Services.

Vi leverer også skræddersyede integrationsløsninger til andre systemer.