Vi er klar til at hjælpe med din digitale transformation

MondoSenz er IoT specialist. Vi bruger gennemprøvede og åbne teknologier som bl.a. AWS til at levere færdige løsninger til SMV’er, som ikke selv har kapaciteten til at udvikle og implementere. Men vi arbejder også sammen med større virksomheder, som selv står for projektledelsen. Her fungerer vi som IoT og Cloud arkitekter og specialister.

Vi får tingene til at hænge sammen teknisk, økonomisk og tidsmæssigt, og vi bruger vores egenudviklede moduler sammen med AWS platformen. Vi hjælper med at kombinere virksomheders egne data og målinger med data fra eksterne kilder.

Vi implementerer også nye sensorer, enheder og systemer, når der er behov for det. Det giver overblik og nye funktioner - og mulighed for helt nye produkter og services. 

Vi har kompetencerne til at analysere jeres behov, udfordringer og muligheder. Og til at foreslå forskellige løsninger - baseret på den eksisterende teknologi eller via tilpasning af systemer. Vi udvikler også helt nye koncepter og løsninger. Og efterfølgende implementerer og leverer vi løsningerne - og påtager os også service og vedligehold af systemerne.

Vi står klar til at fortælle dig om alle de nye muligheder med IoT og AWS

Kontakt os - så tager vi en snak!
Kontakt