MondoSenz hjælper din virksomhed med at bruge dine data til at forbedre forretningen

Vi har udviklet et system, som gør det nemmere og hurtigere - og dermed billigere - at komme i gang med at indsamle og analysere data. Så er vejen banet for at effektivisere og udvikle forretningen ved at automatisere udnyttelsen af de vigtige data.

Vores tilgang
Big data kræver stor datakraft, it kompetencer og store investeringer. Derfor er det først og fremmest interessant for de store virksomheder. Men hvad med små og mellemstore virksomheder? Dem er der flest af i Danmark - og de kan i den grad også have stor gavn af at bruge data til at styre og udvikle forretningen.

Løsningen er egentlig ligetil. Vi kalder det ”Small data”, og vil for mange SMV'er hurtigt kunne blive den afgørende konkurrenceparameter. Alle kan være med - og det er tilmed hurtigt og billigt at komme i gang. Small Data handler bl.a. om at starte med at behandle og sortere dine data lokalt. Når man kun sender få men relevante data videre beholder du selv kontrollen over forretningen og det er langt billigere at håndtere data lokalt end at bruge dyre Cloud løsninger. Det er en anden tankegang end "Big data", hvor alt ukritisk sendes i skyen og behandles af store tunge analysesystemer. 

Med vores IoT Cloud for Small Business og skræddersyede applikationer bliver det både hurtigere og enklere at komme i gang. Og det kan give din virksomhed helt nye muligheder for optimering af forretningen - med flexible og state-of-art digitale løsninger.